Му ги исекла вените на партнерот поради невозвратена љубов

Девојка од Србија му ги пресекла вените на својот партнер поради невозвратена љубов, објави српскиот Ало.

Се работи за 41-годишната Светлана Д. која му ги пресекла вените на 46-годишниот Мирослав С. поради невозвратена љубов. Тие се скарале, а девојката го нападнала на спиење.

 

најчитано сега