„Тепачка“ за вртелешката на плоштадот во Скопје

Вртелешката којашто во Скопје пристигна минатиот месец стана вистинска атракција меѓу најмладите. Каруселот работи турбо велат надлежните и посочуваат дека е попосетена од онаа во Луна-паркот, пишува Вечер
- Луна-паркот работи само во викендите, а вртелешката е полна секој ден од осум до 22 часот навечер. Најмногу гужви има до 21 часот навечер, но засега ќе остане да работи до 22 часот, бидејќи очекуваме интересот уште повеќе да се зголеми летниот период со порастот на температурите - вели директорот на Луна-паркот, Миодраг Атанасиевски за Вечер

ФОТО: Утрински

најчитано сега