ВИДЕО: Нејт Робинсон го залепи Леброн Џејмс

Иако има само 175 сантиметри, експлозивниот Нејт Робинсон од Чикаго Булс успеа да му подели добра „банана“ на кралот, Леброн Џејмс.

најчитано сега