Скопје ќе добие нови автобуски постојки

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски и директорот на Јавното сообраќајно претпријатие, Мишо Николов денеска ќе бидат дел од промоцијата на нови автобуски постојки.

Промоцијата на новите автобуски постојки ќе се одржи на улицата „Христо Татарчев“ до бензинската пумпа на „Макпетрол“ кај Домот за слепи лица. 

ФОТО: Нетпресс 

најчитано сега