ФОТО: Цели 33 години не се избричил

Запознајте го човекот кој цели 33 години не се избричил. Рам Синг Чахан вели дека е горд на своите  долги муастаќи.Тој откако се оженил со својата сопруга Аша, Рам Синг решил да не ги бричи мустајќите, па денаска тие се долги 4,2 метри.

-Тие се нешто најскапоцено за мене. Долго време ми требаше да ги пораснам олкави, тешко беше. Но се исплатеше, вели тој.

Рам Синг од 1970 година воопшто не се избричил, а само ја крати брадата околу мустаќите.

-Кога се зедовме имаше мали мустаќи. Но потоа почна да ги расте и веќе никогаш не ги избричи. Целото семејство се гордее со неговиот успех, вели Аша.

 

 

 

 

29.10.2013 - 10:49

најчитано сега