Ужас: Две години криела живо дете во багажник

Хорор ја потресе јавноста во Франција. Еден француски автомеханичар правејќи ремонт на едно возило открил ужасна тајна на француски родители. Додека работел на колата, слушнал чудни звуци од багажникот, па кога го отвоприл внатре видел двегодишно девојче, кое изгледало како цела вечност да е таму.

- Беше потполно голо и смрдеше. Девојчето лежеше на вреќа за ѓубре. Смрдеата беше неподнослива, вели шокираниот механичар.

Девојчето е старо околу 15 и 24 месеци а веројатно во багажникот била оставена од раѓањето. Таа за жал лежела во сопствениот измет, дехидрирана  и со висока температура. 

Родителите биле веднаш пронајдени и уапсени.

29.10.2013 - 09:34

најчитано сега