Вдовицата на Тито се срамела од бедата во која живеела

За српскиот Блиц пријателката на Јованка Броз, Лилјана Рибникар  раскажа дека Јованка Броз никогаш не зборела дека била болна, секогаш велеше дека е „тврда како орев“. Никогаш не спомнала дека зема лекови или витамини. Јованка се страмеше од условите во кои таа живее.

 

25.10.2013 - 10:05

најчитано сега