Список со продавници, маркети и аптеки во општина Кисела Вода од каде граѓаните ќе можат да нарачуваат за време на полицискиот час

За време на полицискиот час, на територија на Општина Кисела Вода, ќе работат неколку деловни субјекти кои се занимаваат со достава на храна и лекови, соопштија од Општина Кисела Вода. Овие услуги како што наведуваат од оваа скопска општина ќе може да ги нудаат тие деловни субјекит кои претходно аплицираа на Јавниот повик на локалната самоуправа.

Имено, за online работа за достава на неопходни прехранбени намирници,  достапни ќе  бидат следните локални продавници, маркети, ресторани и аптеки кои ќе вршат достава на продукти:

Металмонтинг ДООЕЛ, телефон 070-219-593,  metalmonting@yahoo.com

Стефито Бренд, телефон 075/220-418,  stefitobrend@hotmail.com

Саше Спетс ДООЕЛ Скопје, телефон 077-936-832,  sasespec@hotmail.com

Бим-макс ДООЕЛ Скопје, телефон 02-3111-776, 078-243-562

Амио-Алеи ДООЕЛ, телефон 075-700-944

ДИЛЛ Маркетс ДОО, с. Батинци-Студеничани, телефон 078-570-120,  dillmarkets@outlook.com

Д.У.Т.У Дабест-1985 ДООЕЛ, телефон 078-243-242, 070-340-851,   enkokonobar@gmail.com

Мобеликс Премиум,   info@mobeliks.com.mk

Гиго Трејд Дејан ДООЕЛ Скопје, телефон 02-2792-554, 071-211-413,  gigo-5@hotmail.com

Друштво за производство, промет и услуги Фортуна Јуниор Два ДООЕЛ Скопје, телефон 075-841-999,  anetagrujoska@yahoo.com

ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk

ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје, телефон 075-499-782, 075-488-129

ТП Гоги , телефон 02-2763-094, 02/2779094, kioscigogi@yahoo.com

Ледо Компани, телефон 078-268-838, 070-866-776

Трежр-ДООЕЛ, телефон 074-242-444, naracki@donesi.be

Киона Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 072-266-976, kionatrejd@gmail.com

Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефон 075-745-383, 02-5111-772, mpc-obezbeduvanje@hotmail.com, MSN:MESARNICI JUHOR

Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефон 075-926-692

ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 075-531-941, 075-711-629, dimeturbo@yahoo.com

ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефон 070-220-882, 02/616-0977, tollaks@yahoo.com

Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефон 02-279-1134, deniel_dracevo@yahoo.com

Друштво за трговија и услуги Маркет Детелин ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје, телефон 078-233-416, 072-316-573, marketdetelina@gmail.com

Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефон 071-566-521, topolec.meriton@gmail.com

ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефон 071-276-568, info@pet-expert.mk

Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефон 078-373-507

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68, во населбата Драчево.Телефонскиот број на ова аптека е 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

Воедно од таму апелират до сите жители на оваа општина за почитување на мерките и препораките дадени од Владата и Министерството за здравство, со цел побрзо надминување на оваа тешка ситуација со која сите се соочуваме.

 

 

 

Добивајте вести на Viber

17.04.2020 - 15:14

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега