Samsung S4 дојде и во Македонија

Т- Mobile брендот создаде специјална понуда со цел што е можно повеќе корисници да можат да си го дозволат овој паметен телефон. GALAXY S4 може да се земе во пакет и со договор преку постоечката Play L понуда на T-Mobile, со која телефонот е достапен на 9 месечни рати од по 3.017,00 денари. 

Новиот GALAXY S4 е создаден согласно потребите на корисниците од целиот свет. Има неверојатно модерен дизајн и форма со дебелина од само 7,9 мм, со голем екран од 5 инчи и батерија која трае подолго од кога било до сега, тежок е само 130 гр. и располага со камера од 13 мегапиксели.

Во моментов е достапен во црна и бела боја, а се очекува палетата на бои да се прошири до крајот на годината. Она што е невообичаено и особено иновативно кај овој најнов модел на Samsung, e можноста за контролирање на телефонот согласно движењата на очите и можноста на екранот за препознавање на ликот и гласот на сопственикот.

Повеќе информации за понудата на Т-Мobile, како и за карактеристиките на новиот Samsung GALAXY S4 сите заинтересирани може да најдат на www.t-mobile.com.mk или да посетат кој било од Телеком 

најчитано сега