Неколку скопски улици во четврток ќе бидат без електрична енергија

Делови на Скопје во четврток ќе останат без електрична енергија. Без електрична енергија ќе останат следниве скопски улици:

 -        од 09.30 – 15.00 часот – дел од улиците Прашка и Лондонска;

 -        од 10.00 – 11.00 часот – дел од ул. Ванчо Мицков;

-       

од 09.00 – 10.00 часот – ул. Козле бр. 2 и дел од бул. Адолф Циборовски (кај Реплек);

-       

од 09.00 – 15.00 часот – ул. Фјодор Достојевски, ул. Гарсија Лорка во Шуто Оризари, с. Копаница,

 -        од 15.00 – 16.00 часот дел од општината Петровец: објектите на Жито Алтан, Дрво Преработка, Млекара Битола, Монт Пласт и селата Наово, Дрма и Мралино.

Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.  

 

18.10.2013 - 14:00

најчитано сега