ВИДЕО: Најстрашна шега за Ноќта на вештерките

Џони Малинс од Оклахома за „Ноќта на вештерките“ сакал да се пошегува со соседите и поставил две крвави кукли од луѓе пред неговата куќа.

На соседите не им дошло на памет дека некој од соседството сака само да се пошегува со нив, тие веднаш пријавиле во полиција мислејќи дека се случило злосторство.

Полицијата кога дошла изјавила дека Малинис нема да биде казнет за неговата шега бидејќи не прекршил ни еден закон.

 

18.10.2013 - 10:45

најчитано сега