ВИДЕО: Тој ги расплака судиите со својата изведба

Алекс Пирву е слепо 10 годишно дете кое се пријави на романското талент шоу „Next Star“. Момчето ја испеа песната „My Way“ од Френк Синатра. Тој со својата изведба ги остави без текст судиите на шоуто. Погледенте ја оваа прекрасна изведба.

15.10.2013 - 10:30

најчитано сега