ВИДЕО: Кралски третман - кога му е роденден на вашето куче

Роденден е еднаш во годината па и кучињата заслужуваат да добијат „торта“за тој ден. Погледнте како ова куче се радува и нестрпливо си го чека својот роденденски оброк.

15.10.2013 - 09:49

најчитано сега