ВИДЕО: Вакви акробации не се гледаат секој ден

Музичкото студио „CheerSounds“ ја прикажа атмосферата на овогодишениот настан, кој неофицијално го носи името „Stunt Fest“ на кој се собраа мажоретките и акробатите од цела Америка.

 На фестивалот присуствувале повеќе од илјада акробати и мажоретки, и истиот имал огромна посетеност. Погледнете го видеото и дознајте каква била атмосферата!

02.10.2013 - 16:51

најчитано сега