Пијано момче "водело љубов" со автомобил

Младо момче од Велс завршило зад решетки бидејќи верувале или не водел љубов со својот автомобил. Се работи за 24-годишниот Даниел Купер од Велс кој се напил малку повеќе па се соблекол и почнал да води љубов со своето возило и тоа пред очите на пријателите.
 
Пијаното момче прво уринирало на среде улица, симулирал секс со пулт во маркет, а потоа излегол и продолжил да симулира секс со Ланд Ровер.
 
Полицијата веднаш го уапсиле поради непримерно однесување, а на суд Даниел изјавил дека не се сеќавал на ништо бидејќи бил многу пијан.
 
 
 
 
 
 
 
30.09.2013 - 09:36

најчитано сега