ВИДЕО: Се прегрнаа по цели 40 години - трогателна средба помеѓу брат и сестра

Откако нивните родители се развеле додека тие биле деца, команданот во војската на САД Синди Мареј и нејзиниот брат Роберт Вилиамсон не се виделе повеќе од 40 години. Братот и сестрата со години се обидувале да се најдат, па конечно успеале по цели 40 години. Погледнете ја оваа трогателна средба...

 

30.09.2013 - 09:29

најчитано сега