ВИДЕО: За малку ќе останел без прсти - погледнете како Тито врескал од болка

Кога во  1976 година Јосип Броз - Тито бил во работна посета на Шведска, доживеал непријатност поради која вриштел од болка. Додека Тито излегувал од автомолбилот, неговиот аѓутант излегол од совозачкото место и му ја фатил раката на Тито со вратата. Во видеото се забележува дека Тито упатува сериозен и лут поглед кон аѓутантот, но тој поминал неказнето.

30.09.2013 - 09:13

најчитано сега