Почнува зимската сезона - жичарата на Водно со ново работно време

Жичницата Милениумски крст со ново работно време за зимската сезона. Од 1. до 31. октомври жичарата ќе работи до 18:45 часот.

Од април до септември, жичницата работеше од 9 до 20 часот (вторник, среда и четврток), а од 9 до 21 часот во петок, сабота и недела.

Жичницата неработи единствено во понеделник.

29.09.2013 - 12:08
Фото: 
Нова Македонија

најчитано сега