Сарачини во посета на Арачиново

Денеска министерот за економија Ваљон Сарачини ќе го посети Арачиново.

Сарачини денеска ќе се сретне со градоначалникот на Арачиново, Брахим Ајвази, а целта на посетата е зајакнување на  соработката помеѓу општините и институциите во државата, како и  презентирање на владината програма за развој на општините.

 

најчитано сега