ВИДЕО: Туристка скокна од мостот во Мостар - храброст или лудост проценете самите

Една туристка при својот престој во Мостар направи потег кој некои го оценуваат како храброст, а други како лудост. Оваа девојка скокна од Стариот мост, но за среа преживеа, пишува Вијести.ба.

24.09.2013 - 15:52

најчитано сега