ФОТО: Ја врзале и пред нејзините очи и ги убиле родителите - фотографијата која го потресе светот

Оваа фотографија го згрози и потресе светот. Сириските бунтовници врзале девојче за ограда и пред нејзините очи и ги убиле родителите.

На Фесјбук страницата која ги поддржува сириските бунтовници е поставена оваа фотографија, а под неа напишале дека Ал-каеда заробила шиитско семејство.

Светот остана шокиран по оваа безмилосна фотографија.

24.09.2013 - 11:21

најчитано сега