Чудо во БиХ: Статуа на Богородица стара 40 години почна да свети! (ВИДЕО)

Синоќа во Меѓугорје во БиХ се случи чудо кое го привлече вниманието на цел Балкан. Статуа на Пресвета Богородица стара 40 години која е во сопственост на локалната видовита жена, започнала да свети!  Откако жената ја објавила веста за чудото, веднаш се собрале илјадници граѓани за да проверат дали е тоа вистина.

- Статуата свети, ја осветлува целата соба. Невозможно да се слика, т.е. на фотографиите не се гледа ништо. Неколку професионални фотографи ја фотографираа со најдобрите можни апарати, но ни тие не можеа да ја уловат светлината. На фотографиите се покажува само статуата. Илјадници луѓе во неколку минути го дознаа тоа и почнаа да доаѓаат. И сега иста е ситуацијата. Со еден збор чудо! Камен статуа од 40 години почна да свети, изјавил локалниот жител Матео Иванковиќ.

Погледнете...

24.09.2013 - 09:37
Фото: 
medzugorje.info.kom

најчитано сега