ВИДЕО: Запознајте ја жената која ги победи демоните!

Ед Ворен која заедно со својот сопруг во Америка е позната по тоа што се занимава со паранормални активности, вели дека ги победила демоните.

Оваа жена вели дека демонството има три фази: Зараза-кога слушате гласови и чекори, прогонување-кога демонот ја обележал својата жртва, а тоа доведува до последната фаза - поседување.

Лорен со војот сопруг успеала да помогне на семејство кое го прогонувале демони и така се здобиле сосветска слава.

24.09.2013 - 09:30

најчитано сега