Си го крстил магарето по претседателот па завршил во затвор

Војската во Египет го уапсила Абдел-Фатах ел Сиси, бидејќи на своето магаре му го дал името Мохамед Морси поранешниот претседател и лидер на муслиманското братство, и му ставил воена капа.

 Критикувањето на војската  во Египет не е дозволено и слободно. Така кога Абдел е обидел да се прошета со магарето , веднаш го уапсиле.

23.09.2013 - 11:09

најчитано сега