ВИДЕО: "Ману Чао" два часа ќе ја забавуваат македонската публика

Ману Чао заедно со бендот Ла Вентура ќе може да ги видиме на 21 септември на Скопското лизгалиште, а најавуваат дека концертот ќе трае  и повеќе од два часа.

Пред концерт се очекува да настапат Баилдса и Конкорин Лајон, кои направија и видео поздрав за да го најават својот настап.

Билетите се продаваат по цена од 600 денари во претпродажба и пред концертот по цена од 750 денари.

18.09.2013 - 11:27

најчитано сега