ВИДЕО: Рагби-играч му стави "рогови" на Дејвид Камерон

Во понеделникот Дејвид Камерон имаше средба со рагби играчите. При фотографирањето еден од играчите му ставил рогови на Камерон.

Погледнете...

18.09.2013 - 10:13

најчитано сега