„Комунална хигиена“ добива нови пластични контејнери

Денеска ќе бидат промовирани нови контејнери во рециклажниот двор на јавното претпријатие „Комунална хигиена“.

На промоцијата ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

17.09.2013 - 10:04

најчитано сега