ВИДЕО: Преслатко - хрчак вози камион

 

Хрчакот Чарли, е новата ѕвезда на компанијата Волво, која го користи за промоција на своите возила. Тој навистина може да вози камион. Погледнете...

17.09.2013 - 09:44

најчитано сега