Последна вечер на Пиволенд со звучни музички имиња - еве кој ќе настапи

 

Скопски Пиволенд за денеска ја најавува последната вечер. Поради голем интерес, организаторот се реши и програмата да ја прдолжи за уште еден ден а се најавуваат звучни музички имиња.

- Посетителите на главната сцена ќе можат да ги видат Ареа, Паркети, Пука Козметика, Шутка Рома Рап, Фајтинг Виндмилс и ДЈ Тина, соопшти Град Скопје.

16.09.2013 - 13:19
Фото: 
Курир

најчитано сега