ВИДЕО: Маж плаче додека се вози на ролекостер - ова ќе ве насмее

Ова е новиот Интернет хит.

Погледнте го овој маж како плаче додека се вози на ролекостер, дури ни мало детенце не плаче толку.

 

16.09.2013 - 11:46

најчитано сега