Скопјанец силувал 13 годишно девојче

20 годишен скопјанец силувал 13 годишно девојче од домот за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми "Скопје"

20 годишниот скопјанец Б.И. кривично ќе одговара за полов напад врз малолетник кој не наполнил 14 години, откако на  25. и 26. април година на улицата „Шуто Оризари“ во Скопје, во паркот на последната автобуска постојка, во неколку наврати извршил обљуба над 13 годишно девојче, штитеник во ЈЗ за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми „Скопје“.

 

 

најчитано сега