Радост за скопјани - денеска сепак не е последна вечер на „Пиволенд“

Градот Скопје ги известува граѓаните дека поради големиот интерес Гурманскиот викенд со пиво „Пиволенд 2013“ ќе продолжи уште еден ден, што значи дека во понеделник  ќе има шеста вечер на „Пиволенд“.

На сите сцени на Пиволенд ќе има разновидна музичка програма. Посетителите на главната сцена ќе можат да ги видат Ареа, Паркети, Пука Козметика(Токсикологија Мјузик), Шутка Рома Рап, Фајтинг Виндмилс и ДЈ Тина.

 

 

 

15.09.2013 - 15:07

најчитано сега