ФОТО: Патниците потресени возачот “мртов ладен“ - вози автобус со 130км/ч и си чепка во двата мобилни

Патниците кои се возеле во овој автобус од компанија во Макарска, успеале да го “уловат“ возачот како праќа СМС пораки со два мобилни во рацете додека возел 130 км/ч. Откако сликата ги поплави хрватските медиуми и социјалните мрежи, сопственикот на компанијата изјавил дека несовесниот возач заработил отказ.

Возачот, пак, изјавил дека се обидувал да прати СМС порака, па потребниот број го барал во другиот мобилен телефон.

 

 

15.09.2013 - 13:06

најчитано сега