Македонската пејачка роди машко дете

Се породи македонската пејачка Наде Талевска, од неодамна и Спасовска. Според Курир, пејачката вчера на свет донела машко дете, кое таа најави дека ќе се вика Максим.

Наде и нејзиното момче, сега сопруг Ненад, се венчаа пред неколку месеци, по три и пол години врска. 

Таа во моментов паузира од професионалните ангажмани и во прв план и е мајчинството.

14.09.2013 - 15:27
Фото: 
Курир

најчитано сега