ВИДЕО: НАСА лансираше жаба во вселената

За време на лансирањето на леталото Дама, НАСА лансираше уште нешто во вселената - жаба.

Што на крајот се случило со жабата не е познато.

Ова  не е прв случај животинче да се лансира во вселената. Претходно една заглавена птица отиде случајно во вселената при лансирање летало од страна на НАСА.

13.09.2013 - 12:38

најчитано сега