Дива свиња испила 18 лименки пиво!

Кампери од Австралија биле сведоци на нешто што никогаш порано не го доживеале во текот на животот, ниту па мислеле дека ќе го доживеат.

Тие една ноќ се разбудиле од огромна врева која ја направила дива свиња. Свињата им ги испила нивните 18 лименки пиво, а потоа почнала да бара храна.

На крајот, свињата сакала да силува крава.

10.09.2013 - 12:52
Фото: 
Инпрес

најчитано сега