ФОТО: На Скијатос не нарекуваат Македонија

Изненадувачка глетка на грчкиот остров Скијатос. Вработените во едно од кафулињата, наместо нивното омилено “ФИРОМ“, не напишале како Македонија.

На таблата пред кафулето е најавен вечерашниот фудбалски натпревар Македонија-Велс.

 

06.09.2013 - 12:31
Фото: 
facebook

најчитано сега