Чековски се повреди

Нашиот репрезентативец Ѓорѓи Чековски заработил повреда на коленото во еден од дуелите под обрачите, пренесува порталот Екипа. 

Според порталот, вечерва Чековски ќе помине детални лекарски прегледи и ќе дознае колку време ќе треба да одмори од терените.

Да се надеваме дека нашиот кошаркар ќе ја надмине повредата и ќе може да се бори за Македонија во двата клучни натпревари против БиХ и Летонија. 

vklucise.mk

најчитано сега