Карпош утре без струја

Утре неколку скопски населби ќе бидат без струја.

Жителите на општина Карпош од улицата Девол, утре од 9.30 до 15.30 часот ќе останат без струја.

Од 12.45 до 15.30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат и жителите од улицата Козле од број 1 до бројот 17.

Без струја ќе остане и улицата Милан Марковиќ, во општина Карпош.

ФОТО:Денешен 

 

најчитано сега