ВИДЕО: Погледнете колку Instagram ги оглупавува луѓето - и вие ли сте меѓу неоригиналните и досадни корисници?

Погледнете го урнебесното видео кое го направил сајтот College Humor. Во него може да видите какви глупости всушност објавуваат корисниците на Instagram! Ќе забележите дека всушност сите корисници  објавуваат фотографии со иста содржина, а си вообразуваат дека се оригинални, па и дека некој им завидува.

Насмејте се, но и замислете се како го употребувате Instagram!

28.08.2013 - 13:03

најчитано сега