Викторија му подари уште една тетоважа на Дејвид Бекам

 Фудбалерите со задоволство се одлучуваат на тетоважи, а Дејвид Бекам секако е прв во тој поглед. Сега неговата сопруга Викторија за роденден му подари уште една.

Дејвид Бекам речиси целиот е прекриен со тетоважи и веројатно тоа многу и се допаѓа на неговата сопруга Викторија, која му подари уште една.

Поводот за подарок е 38-от роденден на Дејвид, а без оваа тетоважа тој на своето тело има вкупно 32 тату слики.

Фудбалерот изјави дека секоја тетоважа на неговото тело претставува некоја личност од неговиот живот, која оставила трага врз него. 

28.08.2013 - 12:52

најчитано сега