Подарете измет од слон спакуван во луксузна кутија

Чесите од денеска благодарение на новата интернет понуда ќе можат на кого било да му успратат измет од слон спакуван во луксузна кутија како еден вид на анонимен подарок. Ваквата услуга чесите ќе ги чини 12 евра, преку реклами чесите ќе се подучуваат дека голем број на луѓе ја заслужуваат ваквата пратка од веб адресата „дарувај измет“. 

Нашата служба на јавноста и дава можност да го искаже своето мислење за конретно лице, фирма или договор, се вели во уводникот на Интернет страницата.

Во него посебно се нагласува дека целата постапка треба да се прифати како една од оние шеги кои повремено сите им ги приредуваме на колегите и пријателите. 

27.08.2013 - 13:41

најчитано сега