Трајковски ќе им подари специјални шахови на слепите лица

 

Денеска на пладне, градоначалникот на Општина Гази Баба Тони Трајковски ќе го посети Здружението на слепи лица на град Скопје.

Во рамки на посетета, Трајковски ќе подари шахови, специјално направени за слепи лица.

ФОТО: Региони.мк

 

најчитано сега