ФОТО: Вака паркираат европските дипломати во Скопје

Фотографијата ни ја испрати читател на Press24. Доколку и Вие имате интересна фотка која сакате да ја споделите со јавноста, следете го овој линк

26.08.2013 - 10:21
Фото: 
Читател

најчитано сега