Промоција на реконструираната сала „Блаже Конески“ во Аеродром

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска ќе присуствува на промоција на реконструираната спортска сала во основното училиште „Блаже Конески“ во општина Аеродром.

Реконструкцијата беше дел од проектот на општината за реконструкција на спортските сали во основните општински училишта.

26.08.2013 - 08:20
Фото: 
миа

најчитано сега