Проверете дали сте дебели - еве колку килограми треба да имате според висината

 

BMI - Индекс на телесна маса

BMI Значење
под 19 Слаб
19 to 25 Нормален
25 to 30 Зголемена тежина
30 to 35 Голема тежина
35 to 40 Дебел
над 40 Многу дебел
22.08.2013 - 23:44

најчитано сега