Груевски денеска со преполна агенда

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска во 14:30 часот, ќе го посети населеното место Боровец, Струга. Според најавите, премиерот ќе оствари средба со граѓаните на Боровец. 

Потоа, информираат од македонската Влада, Груевски ќе ги посети населените места Лабуништа, Подгорци, Вевчани и Октиси.

 

22.08.2013 - 11:32

најчитано сега