Дојавата за бомба на летовите Истанбул-Германија е лажна

Пет летови од Истанбул за Германија се откажани поради лажна дојава за бомба.

 Запленети се пет пакети од Истанбул - до Берлин, Франкфурт, Штутгарт, Хамбург и до Минхен.

Полицијата при проверката не успеа да најде бомби.

13:23

најчитано сега