Хрватицата која заврши во кревет со Роби Вилијамс: Не знам дали ме избра поради големината на градите (ВИДЕО)

Хрватицата која Роби Вилијамс ја одведе во кревет за време на својот концерт, си ја отвори душата и раскажа дека навистина била изненадена и возбудена од поканата на пејачот.

21-годишната Маја имаше чест да помине неколку минути со светски познатиот пејач во кревет, но сепак вели дека тоа што таму се случувало ќе остане само нејзина тајна.

Бидејќи обично се зборува дека Роби ги бира девојките според големината на градите, Маја изјавува дека не е сигурна дали ја гледал во градите кога ја избрал, но единствено што и кажал било: - Имаш 21 година Маја, можам да те одведам во кревет без проблеми.

За потсетување, ова е настапот на Роби во Загреб.

11:20

најчитано сега