ФОТО: Си ја продава невестинската торта на Ибеј - еве и зошто

Девојка од САД која наскоро требало да први свадба, сакала торта која нема да биде вообичаена, туку посебна и нешто што го немало на свадбите досега. Сепак, својот мал експеримент Американката многу скапо го платила бидејќи од тортата излегла вистинска катастрофа.  

Таа во каталог во слаткарница видела интересна торта во форма на гуми од автомобил, но кога ја нарачала и и ја донела била и повеќе од разочарана. Тортата била толку грда што невестата решила да ја продаде на И-беј.

- „Поради недостаток од нестручни слаткари. Грозно украсена, без декорации, необичен дизајн. Многу тешка, е коментарот на невестата на огласот кој го дала на И-беј.

10:48

најчитано сега